İnternetten Para ve Ücretsiz Cs Go Skin Kazanma



Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. Öncelikle internetten para ve skin kazanmak için takdir edersiniz ki birçok yol vardır ama bunlardan biri var ki gerçekten sadece farenizin sol tıkını kullanrak sizlere para kazandırıyor. Bu parayı çekebiliyor ve ya cs go skinleri alabiliyorsunuz. Siteyi ve yapmamız gerekenleri size sırasıyla tanıtacağım.









 Sitemizin adı gördüğünüz gibi Idle-Empire
Site de birçok kolay görevlerin yanında günlük olarak bonus kazanabileceğiniz güzel bir de promosyonlar bölümü bulunuyor.









1. Siteye İlk Giriş

Siteye bu yazıya tıklayarak gidebilirsiniz. İlk girdiğinizde size sade, anlaşılabilir ve güzel bir ekran karşılacakatır. Açılan pencerin sağ üstünden register diyerek kolayca kaydolacağız.


2. Kayıt Olmak
Siteye kaydolurken benim tavsiyem hız açısından sosyal medya uygulamalarıyla giriş yapmanız olacaktır. Zaten puan kazanmak için hesaplarımızı girecez.


3. Puan Kazanmak 

Puan kazanmak için sol tarafta bulunan menüden 'Earn' yazısına tıklıyoruz. Karşımıza 7 adet kazanma yönetimi çıkıyor. Bu yöntemler birbirinden kolay ve ücretsiz bir şekilde bizlerin puan kazanmasını sağlıyor. 

4. Promosyonlar 

Promosyonlar ilk başta kazanacığımız 1000 puanın anahtarlarıdır. İçlerinde sosyal medya hesaplarından takip etmek, steam grubuna kaydolmak gibi basit ve bizim normal hayatımızı etkilemeyecek birkaç görev vardır. Zaten siz benim linkimle girdiğiniz için ekstra 250 puan kazanacaksınız. Devamını bu promosyanları ve günlük bonusları alarak tamamlayacağız. 


5. Para Çekme ve Skin Alma 

Son işlemimiz ise mutlu son. 1000 puan ve üzerinin rahatlıkla çekebiliyoruz. Bu işlem sadece biraz süre gerektiriyor daha sonra hesabımıza veya skin alma sitemize yönlendiriliyor ve skinimizi satın alabiliyoruz. 


Ben ilk 1000 puanımla 3 adet skin çektim hesabıma. Bu gayet basitti ve benim için
 30 dk bile  kaybettirmedi. Sizlerde değerli vaktinizi yalan yanlış sitelerde kaybetmeden skin kazanabilirsiniz. Bol bol anket ve diğer görevleri yaparak da aylık güzel meblalar kazanabilirsiniz. Kimse kimseye bedava para vermez bu yüzden biz görevleri tamamlayarak siteye para kazandırıyoruz oda bize bir miktarını veriyor. Sizlerde para kazanmak için siteye gidebilirsiniz.

İdle-Empire








Yorumlar